Tilborghs Hout en Interieur

Over ons

Hout en interieur op uw maat

Tilborghs Hout en Interieur is een houthandel die bestaat sinds 1926. Tien jaar geleden zijn we centrum Kalmthout ontgroeid en verhuisden we naar het industrieterrein Bosduin in Kalmthout, Onderzeel 7. Een tiental medewerkers  zoeken voor u naar dé oplossing op het gebied van hout en interieur. Constructies, profileringen, binnendeuren, kasten en parket zijn slechts een paar voorbeelden van ons maatwerk.
 

Flexibel, kwalitatief en een uitstekende klantendienst

Als familiebedrijf zijn wij heel flexibel, wat nodig is om u kwalitatief maatwerk te leveren. We staan bekend om onze klantenservice: professioneel, persoonlijk en proactief. Wij bieden u een luisterend oor aan, iemand die tijd voor u maakt en met u meedenkt. Elk product dat we leveren is een product op uw maat. Heeft u zelf de ervaring of wilt u graag beroep doen op een schrijnwerker of op ons vakmanschap? Bij ons kunt u terecht zowel als leek, creatieve doe-het-zelver of professional.
 

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange samenwerking met vaste en betrouwbare leveranciers kennen onze medewerkers  de materialen door en door. Maak gebruik van deze kennis vooraleer u een beslissing neemt. Onze vakmensen helpen u graag bij het uitwerken van uw idee op een elegante én praktische manier.
 

Unieke bouwpakketten voor maatkasten

Een unieke dienst die we aanbieden zijn onze maatkasten in bouwpakket. Heeft u een idee en de benodigde afmetingen van uw ruimte en uw kast? Samen met u werken we een 3D-model uit en maken we een ontwerp met de juiste kwaliteit en stijl die u in gedachte heeft. In het bouwpakket zit een montagehandleiding en materialenlijst. De materialen zijn gelabeld voor een zorgeloze installatie. Wij leveren, u monteert eenvoudig de maatkast en bespaart een hoop kosten en tijd!