Placeholder

Tilborghs Hout en Interieur

Uw verhaal is ons project

Bij Tilborghs Hout en Interieur vindt u een luisterend oor. Iemand die tijd voor u(w) project maakt en met u meedenkt. Professionals en creatieve doe-het-zelvers komen bij ons geregeld over de vloer.

Niet alleen uw interieur kan u met Tilborghs opfrissen. Ook voor uw terras, uw gevelbekleding en uw dak vindt u hier de nodige materialen en het gepaste advies.

Zelf niet zo handig? Dan helpen we u graag verder met advies op maat. Indien u dat wenst, raden we vakmensen of schrijnwerkers uit ons netwerk aan voor uw project.

Uitgebreid machinepark en jarenlang vakmanschap

Als familiebedrijf zijn we heel flexibel, wat nodig is om kwalitatief maatwerk te leveren. Door onze jarenlange samenwerking met vaste en betrouwbare leveranciers kennen onze medewerkers de materialen door en door.

Onze 15 medewerkers zoeken voor u altijd naar de beste oplossing in functie van uw vraag op het gebied van hout en interieur. Constructies, profileringen, binnendeuren en kasten zijn slechts een paar voorbeelden van ons maatwerk.

 

Totaalpakket voor uw interieur

Een excellente klantenservice dragen we hoog in het vaandel, daarom werken we altijd professioneel, persoonlijk en proactief.

Met doelgerichte vragen komen we tot de kern van uw project en gaan we voor de oplossing die bij u past. Zo is elk type maatwerk mogelijk en kan u ook bij ons terecht voor kasten in bouwpakket, vloeren en binnendeuren.

Samen zoeken we naar de knappe en passende afwerking voor uw woonproject.

Uw maatwerk in goede handen.

Placeholder
Binnendeur