Parket

Parket: meerlaags

Met meerlaags parket haalt u kwaliteit en klasse in huis. Dit type vloer bestaat uit een stabiliserende drager en een massieve toplaag uit verschillende diktes. Zeker als u op zoek bent naar een parket in combinatie met vloerverwarming, maakt u met meerlaags parket de juiste keuze. 

Bij Tilborghs Hout en Interieur vindt u de volgende toplagen:

  • Eikenhout van 2 tot 4 mm dikte
  • Rustiek of 1e keuze
  • Planken of visgraat
  • Afwerking met olie, vernis of hardwax 

Fineerparket

Parky is een meerlagig fineerparket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Parky houten vloeren zijn zeer gemakkelijk in installatie en onderhoud. 

Een extra troef? De toplaag van Parky fineerparket is echt hout, geen imitatieprint. U ziet en voelt natuurlijk hout. De perfecte aanwinst voor uw interieur!  

Parky
Quick-Step promo

Waarom kiezen voor tijdloze parket?

Een houten parketvloer heeft tal van voordelen. Het is belangrijk om een parketvloer te vinden die echt bij u past. Creëer extra sfeer en gezelligheid in huis met een eiken parket of een visgraat parketvloer. 

Uw keuze voor parket is altijd een grote meerwaarde voor uw woning. Het tijdloze karakter van een houten of eiken vloer bekoort iedere bezoeker.

Visgraatparket

Een houten visgraat vloer is een echte klassieker die nu weer helemaal hip & trendy is. We helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste afwerking.

Laminaat
Laminaat

Plankenvloer

Op zoek naar een houten plankenvloer? Dan bent u bij Tilborghs aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan parket en eiken vloeren.

Kom ons ruim aanbod ontdekken in de toonzaal in Kalmthout en kies de parketvloer die bij uw interieur past. Twijfelt u nog of heeft u nood aan advies. Onze collega's helpen u graag verder.

Meer info over parket?

Onze andere vloeren