Stalen deur realisatie

Stijl met staal

De stalen binnendeur is in opmars. De dunne profielen geven uw interieur in een oogopslag een stijlvolle aanblik, terwijl het glas zorgt voor een open gevoel in huis. Bij Tilborghs Hout en Interieur helpen we u doorheen het ganse proces, van ontwerp tot plaatsing.

Strak of ambachtelijk 

De strakke look van een stalen deur met glas kent iedereen, maar er bestaan ook stalen deuren met een meer ambachtelijke afwerking. Daarbij wordt het glas vastgezet met stopverf. Dit creƫert een artisanale, authentieke, stalen look. Benieuwd naar het resultaat? Laat u inspireren.

Belisol stalen deuren
Stalen binnendeur

Stalen binnendeuren bij Tilborghs Hout en Interieur 

In onze gezellige en vernieuwde showroom ontdekt u een ruim aanbod frames en glas. Alles wordt op maat gemaakt. Van een zwarte stalen deur die dient als eyecatcher tot een iets lichtere, subtiele binnendeur. U kiest een profiel, trekker en indeling en wij zorgen voor de afwerking van uw stalen deur zodat die volledig voldoet aan uw wensen. 

Om iedereen een persoonlijke service te kunnen garanderen, werken we voor een bezoek aan onze showroom enkel op afspraak.   

Ontdek onze verschillende types stalen deuren

Wil u uw interieur een moderne look geven? Kies dan voor een stalen deur met een modern tegenkader. Bent u eerder op zoek naar een authentieke uitstraling? Dan adviseren wij een deur met stopverf. 

Of nu houdt van modern of authentiek, veiligheid primeert in beide gevallen. Al onze stalen deuren worden op maat gemaakt en voorzien van veiligheidsglas van 6 millimeter. Alles wat u nog hoeft te doen is uw indeling en type glas kiezen. 

 

Bekijk ons hele aanbod alvast in onze virtuele showroom