Placeholder

Ons aanbod

Voor als uw constructie- en interieurprojecten in en rond het huis, kan u kiezen uit een uitgebreid aanbod. Maatwerk is onze sterkte, stel ons dus zeker uw vraag.

Binnendeuren

Binnendeuren

Met meer dan 80 deuren in onze toonzaal is er voldoende keuze om een deur te vinden die perfect past in uw droominterieur. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies en technische ondersteuning.

Maatkasten

Maatkasten

Een zelfbouwpakket voor een kast op maat - het kan! Samen met u zetten we uw wensen op papier, zagen alles op maat en leveren we de onderdelen inclusief een stappenplan en montagemateriaal.

Laminaat

Vloeren

Vinyl, laminaat, parket, … de mogelijkheden zijn vandaag enorm. Met een paar gerichte vragen brengen we in kaart wat u precies zoekt en overlopen we de voordelen en toepassingen van elk type vloer. Zo komt u tot de beste oplossing. 

Houthandel

Hout

Hard of zacht, constructies binnen of buiten, ruw of behandeld: voor elke toepassing kan u bij Tilborghs Hout en Interieur terecht. Ook voor tuinhout bent u hier aan het goede adres.

Plaatmateriaal

Plaatmaterialen

Snel en makkelijk een verandering in uw woning uitvoeren kan met het juiste plaatmateriaal. Voor zowel constructieprojecten als decoratie-ideeën kan u bij ons terecht. Leveren en ophalen mogelijk!